Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
WHATMAN pošalji prijatelju štampa stranice

U laboratorijama širom sveta Whatman je sinonim za kvalitet, pouzdanost i jednostavnost pri upotrebi. U svom proizvodnom programu ova kompanija pored filter papira (Whatman celulozni filter grade No.1 koji je svetski standard za generalnu upotrebu) ima široku paletu proizvoda.

Whatman je svetski lider u separacionim tehnologijama.

Linija visokokvalitetnih proizvoda se proteže od celuloznih i staklenih mikrofiber filtera za generalnu filtraciju, mini- uni prep špric filtera koji pojednostavljuju pripremu uzoraka za HPLC, sve do jedinstvenog proizvoda FTA za prikupljanje, arhiviranje i prečišćavanje uzoraka humanog DNK.

Kombinacijom pouzdanosti i jednostavne upotrebe Whatman proizvodi omogućuju da kompanije iz različitih industrijskih grana unaprede i ubrzaju procese analiza.

Whatman membrane su poznate po konstantno visokom kvalitetu i superiornim performansama, nude se kao čiste celulozno-nitratne i mešane estreceluloznih nitrata i acetata.

Karakteristike celulozno-nitratnih membrana su: široka raspodela veličina pora koja unapređuje pokrivanje aktivne površine i nizak nivo ekstrakovanih supstanci koje osiguravaju integritet uzorka.

Ove membrane se preporučuju za rutinsku laboratorijsku primenu, pripremu uzoraka, mikrobiološka ispitivanja i filtraciju vodenih rastvora. Veoma su čvrste, fleksibilne i autoklavibilne, bez gubljenja integriteta. Dostupne su u krugovima različitih prečnika, poroznosti i
tabacima.

Whatman je 4. januara 2005. godine objavio da je Schleicher & Schuell S&S postao deo ove kompanije. Proces integracije ova dva proizvođača otpočeo je još 1. decembra 2004. godine.

Bob Thian predsednik kompanije Whatman tada je rekao: "Bili smo očarani kvalitetom Schleicher & Schuell i njihovom organizacijom. Pravi je napredak to što će se naše dve kompanije integrisati. Ubeđen sam da će nas zajednički program restrukturiranja dovesti do rasta kompanije Whatman Schleicher & Schuell."

SUPERLAB na našem tržištu ekskluzivno zastupa kompaniju Whatman Schleicher & Schuell.

http://www.whatman.com/