Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
VWR pošalji prijatelju štampa stranice

VWR International je globalni lider u distribuciji robe za laboratorije, sa prodajom na svetskom nivou od 3 milijarde američkih dolara.

Kompanija nudi više od 750.000 proizvoda, od više od 5.000 proizvođača, za više od 250.000 kupaca širom Severne Amerike i Evrope. Prvi kupci VWR-a radili su u prirodnim naukama, farmaceutskoj, hemijskoj, tehnološkoj indu­striji, kao i industriji za proizvodnju hrane.

Drugi važni potrošači su univerzitetski i naučni instituti, državne agencije, organizacije za testiranje okoline i osnovne i srednje škole. VWR International je spojio rad u 18 zemalja i zaposlio gotovo 6.000 ljudi.


VWR Prolabo asortiman reagenasa i hemikalija

VWR Prolabo nudi širok izbor laboratorijskih i industrijskih hemikalija, u opsegu od tehničkih reagenasa, pa sve do reagenasa visoke čistoće za analizu tragova i rezidualnih ostataka. Svi proizvodi su i napra­vljeni i testirani u proizvodnim prostorijama u Vriare-u (Francuska) i Haasrode-u (Belgija).

Svaki proizvod je rigorozno testiran shodno svojim specifikacijama i često vezan za svetski renomirane standarde kvaliteta kao što su ISO, ACS i PH. EUR.

Zbog izuzetnog kvaliteta mnogi kupci opisuju BDH Prolabo brend kao „Merck po najnižoj ceni".
VWR Prolabo brend označava visoki kvalitet po pristupačnoj ceni, sada dostupan širom Evrope, a zahvaljujući SUPERLAB-u dostupan je i u našoj zemlji.

Sigurni smo da će Vam naš novi VWR Prolabo asortiman biti korisna i nezamenjiva pomoć pri svakodnevnom radu u laboratoriji.

 

http://uk.vwr.com/app/Home