Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
VILBER LOURMAT pošalji prijatelju štampa stranice

VILBER LOURMAT je vodeći evropski proizvođač molekularnih imidžing sistema, softvera za gelnu analizu i UV fluorescentne opreme. Kompanija je osnovana u junu 1951. godine u Francuskoj i bila prvenstveno na usluzi naučno-istraživačkoj delatnosti.

VILBER je bio pionir na post-elektroforetskom tržistu i prodorno je predstavljao proizvode kao što su samostalni gelni dokumentacioni sistemi, Bio-1D imidžing softver, super-svetlu UV tehnologiju, namenski dizajniran hemiluminescentni imidžing sisteme, kao i trodimenzionalni (3D) pristup jednodimenzionalnim (1D) gelnim analizama. Kroz poslovnu mrežu pomoćnih filijala u sopstvenom vlasništvu i lokalnih distributera u preko 60 zemalja širom sveta, VILBER nudi širok asortiman proizvoda:

-         Gelne dokumentacione sisteme

-         Hemiluminescentne imidžing sisteme

-         Softvere za analizu imidža

-         UV instrumente za molekularnu biologiju kao što su transiluminatori, kroslinkeri i UV lampe

Za više od 50 godina, VILBER je proširio svoju prodajnu liniju i stalnim doprinosom na tržištu je postao lider u svojoj poslovnoj delatnosti zahvaljujući odličnom istraživanju i razvojnoj osnovi. Kompanija je ISO 9001 sertifikovana i svi proizvodi su izrađeni u skladu sa CE oznakom. VILBER proizvodi više od 1500 gelnih dokumentacionih jedinica svake godine i snabdeva laboratorije na globalnom nivou.

Za više detalja posetite sajt  www.vilber.com.