Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
TUTTNAUER pošalji prijatelju štampa stranice

SUPERLAB Vam sa ponosom predstavlja kompaniju iz Izraela - Tuttnauer, kompaniju koja je postavila nove principe u izradi jednog od najefikasnijih metoda sterilizacije, autoklaviranju.

Sada, svojim kupcima SUPERLAB može po pristupačnim cenama ponuditi svetski kvalitet, za sve potrebe. Saradnja sa Tuttnauer-om podrazumeva da se zajednički traži najbolje rešenje za korisnika. Svakom kupcu - rešenje za njega. Ali, pre toga, upoznajte Tuttnauer. Univerziteti širom sveta često predstavljaju središte ideje koja iz naučnog okvira pređe u polje svakodnevne primene. Tako je počeo i Tuttnauer, 1925. godine, kao univezitetski projekat. Godine 1951. Joshua Tuttnauer i njegov otac osnivaju kompaniju Tuttnauer.

1987. kompanija Tuttnauer počela je proizvodnju u modernoj fabrici u SAD, a 1989. formiranaje i kompanija Tuttnauer Europe. Za 81. godinu rada Tuttnauer je postao najveći svetski proizvođač autoklava, proizvođač koji prodaje svoje vrhunske proizvode u više od 100 zemalja širom sveta.

Proizvodni program obuhvata stone autoklave od 7,5 litara do 85 litara i horizontalne autoklave od 120 do 17000 litara!

U svom novom pogonu u Izraelu, najsavremenijem ove vrste u svetu Tuttnauer objedinjuje svoje sektore za razvoj, marketing i distribuciju. Najveći deo proizvodnje je robotizovan.

Kvalitet bez kompromisa i poštovanje principa sigurnosti u radu su uvek bili osnova u svim razvojnim poduhvatima za nove proizvode a veliko iskustvo je ugrađeno u svaku proizvedenu jedinicu.

Autoklavi kompanije Tuttnauer nalaze svoju primenu u univerzitetskim centrima i institutima, bolnicama i klinikama, ali i u laboratorijama industrije hrane, hemijske industrije i farmaceutske industrije.

Svi proizvodi Tuttnaurer su sertifikovani prema vodećim svetskim standardima: FDA, CE 0123, TUV, ISO9002 kao i nacionalnim ASME, UL i drugim.

Svi podsistemi i proizvod u celini su dizajnirani i proizvedeni na način koji obezbeđuje dug i pouzdan radni vek i u najekstremnijim uslovima. Svaka komora prolazi najstrožije interne i nezavisne, eksterne kontrole i dobija sertifikat.

O kakvom sistemu se radi ilustrovaće Vam podatak da Tuttnauer proizvode prodaje više od 2.000 distributera. Samo od 1987. do danas u Americi i Kanadi je prodato više od 120.000 autoklava, i još približno toliko u ostatku sveta.

Proizvodni program kompanije Tuttnauer obuhvata sledeće grupe autoklava:

  • Stone autoklave zapremina 7,5 lit. do 85 lit.:

Sa mehaničkom kontrolom ( serija M, MK, MT )

Sa elektronskom kontrolom sa ili bez vakuuma (serije E, EK i EV, EVB )

  • Laboratorijske stone i vertikalne autoklave 23 lit. do 160 lit.

Sa mehaničkom kontrolom ( serija ML i MLV )

Sa elektronskom kontrolom sa ili bez vakuuma ( serije EL i ELV, ELVC )

  • Konstantno razvijajući nove proizvode, tržištu su nedavno predstavljni:

Model NOVA, vrhunski stoni autoklav klase B po evropskom standardu,

High Speed, High Vacuum, Model EHS, potpuno mikroprocesorski stoni autoklav zapremina 23 i 85 litara sa High Speed Pre/Post Vacuum.

  • Horizontalni autoklavi zapremina 120 do 17.000 litara

Potpuno automatizovani mikroprocesorski autoklavi sa jednim ili dvoje vrata, prolazni ili izrađeni po posebnom zahtevu korisnika.

Ono što kompaniju Tuttnauer čini posebnom to je mogućnost konsaltinga i izrada kompletnih sistema za centralizovanu sterilizaciju ili sterilizacione procese, uključujući projektovanje, instalaciju, validaciju i puštanje u rad.

Poseban deo kompanije čine sistemi predviđeni za sterilizaciju medicinskog i biološkog materijala kroz takozvani Regulated Medical Waste (RMW) Treatment System. Ovaj sistem omogućava program sterilizacije i minimizacije otpada za 33%.

  • Sistemi za pranje i dezinfekciju materijala i sredstava velikog kapaciteta
  • Pribor za autoklaviranje i sterilizaciju kao što su sredstva i pribor za čišćenje, sistemi za pakovanje materijala i sredstava, ultrazvučni aparati za pripremu pre sterilizacije.

Tehničko-servisna i prodajna služba Vam stoje na raspolaganju da se, ukoliko imate problem, pitanje, zahtev, interesovanje, obratite SUPERLAB-u i Tuttnauer-u. Naći ćemo najbolje i, ujedno, najpovoljnije rešenje za Vas.

http://www.tuttnauer.com/