Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
RANDOX - SUPERLAB pošalji prijatelju štampa stranice
Posvećeni poboljšanju zdravlja širom sveta

Kao vodeći lider na tržištu u oblasti in vitro dijagnostike,
Randox Laborataories, razvio je inovativna rešenja za bolnice, klinike, istraživačke laboratorije, testiranja u industriji hrane, forenzičkoj tehnologiji, veterini i nauci. U saradnji sa
distributerima  u preko 145 zemalja širom sveta Randox nudi efikasnost, kvalitet i fleksibilnost.

 

TOP ponuda Randox 

Biohemijski analizatori RX

Biohemijski analizatori obezbeđuju isplativost i pouzdana dijagnostička testiranja. Od poluautomatskog RX Monza do potpuno automatizovanog RX Daytona + analizatora, nudimo aparate u skladu sa Vašim potrebama.

RX Series Analysers >>>

RX Series Test Menu >>> 

Dijagnostički reagensi

Rutinski i specifični reagensi visokog kvaliteta pokrivaju preko 100 markera bolesti. Mi konstantno širimo ponudu reagenasa u cilju obezbeđenja većeg izbora visoko kvalitetnih reagenasa.

Diagnostic Reagents >>>

Featured Reagent >>> 

 

Kontrola kvaliteta

Kao jedan od najvećih proizvođača kontrolnog materijala, Randox nudi širok opseg kontrola visokog kvaliteta sa ciljanim vrednostima za veliki broj analizatora. Kontrolni uzorci su humanog porekla, dobijeni iz transfuziološke službe UK, a vrednosti su određene slanjem u preko 5000 laboratorija. U ponudi Randoxa nalazi se i 24-7 software koji omogućava bolje praćenje kontrole kvaliteta.

Acusera Quality Controls >>>

Acusera 24·7 >>>

 

RIQAS EQA

RIQAS je najveća šema spoljašnje kontrole kvaliteta sa više od 30.000 laboratorija članica. Široka baza podataka omogućava bolju statističku validaciju rezultata. Dostupan je veliki broj programa kojim mogu da se kontrolišu gotovo sve analize koje se vrše u biohemijskim, ali i mikrobiološkim laboratorijama.

EQA Programmes >>> 

Biochip Array Technology

Revolucionarna Biochip Array Technologija (BAT) za istovremenu detekciju većeg broja analita čuvajući vreme i novac. Korisniku je omogućeno da formira sopstvene palete analiza u skladu sa svojim potrebama.

Biochip Analysers >>>

Biochip Immunoassays >>>

BAT Explained (pdf) 

Molecular Testing

Molecular testing nudi opseg testova omogućujući dijagnostička, prognostička i prediktivna rešenja za infektivne bolesti, kardiovaskularne bolesti, kao i kancer.

Molecular Testing >>>

 Svi Randox Laboratories katalozi i tehničke brošure >>>