Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
HACH ULTRA pošalji prijatelju štampa stranice

Posle pola veka iskustva u analitičkoj instrumentaciji, Hach Ultra Vam pruža najbolja rešenja u monitoringu kvaliteta i procesnoj analitici širom sveta. Ovi instrumenti su  zasnovani na ekspertskim znanjima iz široke primene vezane za visoku čistoću vode i vazduha u industriji osvežavajućih pića, elektronskoj industiji, energetici i prirodnim naukama - Life Science.
Beverage       http://www.hach.com/brewingguide-dissolvedgas

Hach Ultra se nedavno spojio sa svojom sestrom kompanijom Hach Lange, koja je takođe veoma poznata kako u laboratorijskim tako i u procesnim merenjima. Spajanje ovih kompanija će doneti i bolji kvalitet tehnologije merenja i kontrolisanja vode, širi asortiman proizvoda i jačanje timova i eksperata koji kupcima pružaju rešenja.

Dizajn koji pospešuje kvalitet proizvoda

Svojim kupcima obezbeđuje jednostavna rešenja i instrumente visoke preciznosti.
Electronics     http://www.particle.com/industries/electronics

Posvećenost istraživanju i inovacijama omogućavaju korisnicima sigurnost da rade u skladu sa regulativama i da izvrše optimizaciju kvaliteta proizvodnih procesa. Hach Ultra je bio uključen u procesnu analitiku mnogo pre nego što je PAT postala poznata skraćenica...

Kompletna rešenja za analizu ultra čiste vode. Bez obzira da li pravite novi sistem za vodu ili ugrađujete on-line analizator u već postojeći sistem, sa HACH ULTRA proizvodima dobijate sve informacije potrebne za osiguranje kvaliteta najvišeg nivoa.
Industry          http://www.particle.com/industries/aerospace

HACH ULTRA dovodi najpouzdanija imena u industriji i nudi kompletnu analizu prečišćene vode (PW), vode za injekcije (WFI), čiste pare i vode visoke čistoće (HPW) za analize ukupnih ugljovodonika, rastvorenih gasova i čestica u tragovima.
Life science   http://www.particle.com/industries/life-science

HACH ULTRA - ANATEL sistemi za određivanje ukupnog organskog ugljovodonika (TOC) i konduktiviteta su prvi ikada dizajnirani za rad on-line i posebno su kreirani da zadovolje zahteve USP <645> i USP <643>. U skladu sa USP 23-30, svi ANATEL analizatori obezbeđuju kompletnu oksidaciju organskih materija pomoću jedinstvenog "dinamic end-point detection" algoritma.

Za sisteme za vodu koji koriste ozon za sanitaciju HACH ULTRA - ORBISPHERE analizatori rastvorenih gasova su idealni za ugrađivanje u vaš sistem za proizvodnju. ORBISPHERE kontrolori, jedno kanalni ili višekanalni, isto vremeno mogu vršiti monitoring rezervoara za napajanje, status posle razaranja i u povratnim petljama sistema.

Monitoring čestica u vazduhu u čistim zonama nije samo pitanje regulative, to je pitanje kvaliteta. Zahvaljujući stalnim inovacijama u HACH ULTRA, brend MET ONE senzora za čestice odlikuju neprevaziđene performanse. Sa Long Life Laser®  tehnologijom, rešenja MET ONE su uvek izbor inžeinjera širom sveta koji se bave kontrolom kontaminacije. 

I na kraju, za najkritičnije proizvode kakva je voda za injekcije (WFI), HACH ULTRA - HIAC brojači  čestica vec dugo predstavljaju industrijski standard za izvođenje u skladu sa opštim testovima USP, EP, JP i KP farmakopeja.

 

http://www.hach.com/