Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
GFL pošalji prijatelju štampa stranice

Kompanija GFL osnovana je 1967. godine. U proteklom periodu se razvijala u skladu sa zahtevima tržišta, pre svega u domenu kvaliteta, dizajna rokova isporuke, servisne i tehničke podrške ispunjavajući i najzahtevnije uslove kupaca.

Sedište kompanije, na površini od 8000 m2 sa 70 zaposlenih, je u Burgwedel-u blizu Hanovera, gde se nalazi proizvodnja, trening i komercijalni centar.

Osnovne karakteristike GFL opreme su: visoka preciznost,kva-litet izrade, jednostavno rukovanje, minimalno održavanje i dug radni vek. Ovime su ispunjeni i najstrožiji uslovi za dobijanje CE oznake kvaliteta kao i standarda DIN ISO 9001:2000.

Proizvodni program obuhvata:

  • Šejkere - mućkalice, sa pokretima u dve i tri ose kao i orbitalne,
  • Vodena kupatila, zapremine od 7 do 40 litara, šejkirajuća vodena kupatila, različitih zapremine
  • Destilatore, kapaciteta od 4 do 12 litara na sat,
  • Deep Freez, dubokosmrzavajuće laboratorijske zamrzivače, vertikalne i horizontalne za temperature do -40°C i do -85°C,
  • Inkubatore, mini i za biotehnologiju.

Osim našeg tržišta, proizvodi se izvoze u još 120 zemalja sveta a od ukupne proivodnje 70% je predviđeno za izvoz.

Najkvalitetniji nerđajući čelik, elektronske komponente visokog kvaliteta, primenjeni vrhunski standardi sigurnosti u radu, izdvajaju GFL u moru proizvođača sličnih aparata sumnjivog kvaliteta i porekla.

Slogan kompanije GFL "Quality built on Tradition" ( Kvalitet izgrađen na Tradiciji ) i u našoj zemlji ima puni smisao jer SUPERLAB već 10 godina snabdeva korisnike u medicini, industriji, nauci, vrhunskim proizvodima.

SUPERLAB u saradnji sa GFL-om kroz svoj prodajni sektor, sektor tehničke podrške, servisni sektor, svojim kupcima omogućava kvalitetnu ponudu, servis u garan-tnom i post-garantnom periodu.

Upoznajte kvalitet, prepoznajte GFL.

www.gfl.de