Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
GAKO pošalji prijatelju štampa stranice

NOVA DIMENZIJA RADA UZ UNGUATOR TEHNOLOGIJU!

Farmaceut Albrchet Konietzko je još 1960. godine načinio pionirske pokušaje mešanja preparata u zatvorenom sistemu. Kao rezultat tih pokušaja predstavljamo vam sastavni deo savremenih svetskih galenskih laboratorija, jedinstvenu UNGUATOR tehnologiju.

Razvojna faza i eksperimentalne studije Cito-UNGUATOR®-a su bile između 1972. i 1991. godine.

1992. - predstavljen je prototip Cito-UNGUATOR B® i osnovana je kompanija GAKO Konietzko GmbH, Bamberg, Nemačka.

1994. -1996. Cito-UNGUATOR B® sa svojim posudama i aplikatorima uspešno je lansiran širom sveta.

1998. - proizveden je novi automatizovan model Cito-UNGUATOR e®.

Od 1999. godine počinje ekspanzija Cito-UNGUATOR miksing sistema, distribuira se preko 18.000 aparata u 23 zemlje.

2000. godine izlazi na trzište najnoviji model Cito-UNGUATOR 2000®.

Ove mešalice su idealne za pripremanje najrazličitijih kozmetičkih i farmaceutskih preparata  (emulzija, suspenzija, losiona, gelova, masti, krema, pasta i praškova). Mešanje se odigrava u zatvorenom sistemu te je sprečen ulazak vazduha i kontaminacija. Dobijaju se proizvodi vrlo visoke homogenosti i čistoće. Svi UNGUATOR proizvodi su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, prema principima dobre proizvođačke prakse i DIN ISO 9001 standardu.

UNGUATOR posude se koriste za mešanje, presipanje i čuvanje preparata. Dostupne su u različitim zapreminama i bojama. Proizvodi se mogu aseptično prenositi iz većih u manje posude pomoću jednostavnih konektora za spajanje sudova ili novog AirDinamic sistema. Takođe, na kraju procesa mešanja mešalica se zavrti velikom brzinom i izlazi gotovo čista.

Zaključimo priču o UNGUATOR-u rečima Loyd V. Allen-a, glavnog urednika IJPC (International Journal of Pharmaceutical Compounding): „UNGUATOR je odličan dodatak svakoj galenskoj laboratoriji. Štedi vreme i značajno poboljšava kvalitet proizvoda. Veoma je prilagodljiv, višenamenski, sa raznovrsnim posudama i aplikatorima. Njegovim korišćenjem poboljšava se pakovanje, stabilnost i sigurnost farmaceuta i pacijenta."

http://www.unguator.com/