Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
DELTA INSTRUMENTS pošalji prijatelju štampa stranice

Delta Instruments, kompanija iz korporacije Advanced Instruments je svetski poznat proizvođač brzih, analitičkih instrumenata za analizu mleka, sira, sladoleda i drugih mlečnih proizvoda. Njihov proizvodni portfolio uključuje analizatore mleka u mlekarama, akreditovanim laboratorijama kao i u udruženim razvojnim laboratorijama za mleko.

Delta Instruments na internacionalnom tržištu pokriva preko 70 zemalja sa svojih 49 distributera, u čije znanje i obuku znatno ulaže. Kompanija posluje u saglasnosti sa NEN-EN-ISO 9001:2000 standardom za kvalitet. Pod pokroviteljstvom IDF je održan samit mlekara u Meksiko Sitiju ove godine  sa preko 900 učesnika. Izloženi su i predstavljeni modeli instrumenata LactoScope Filter i SomaScope Smart, uz posebnu pažnju ukazanoj od strane različitih kompanija koje se bave proizvodnjom mleka i nadležnih institucija.

Kompanija posluje kao samostalna jedinica u holding sistemu koji čini Advanced Instruments, Fiske Assosiates, Spiral Biotech, koje svojim segmentom rada između ostalog pokrivaju industrijsku mikrobiologiju i oblast prehrambene industrije. Proizvodni program obuhvata hemijske analizatore za mleko, mlečne proizvode, analizatore somatskih ćelija kao i kombinaiju ovih analizatora koji se sjedinjuju u jedinstven sistem.

Deo proizvodnog programa holandske kompanije Delta Instruments ćemo ovom prilikom predstaviti. Proizvodni program obuhvata LactoScopeTM FTIR Advanced, sa i bez analizatora za sir, analitički instrument za precizno određivanje masti, proteina, laktoze, ukupne suve materije u siru, mleku, sladoledu i drugim specifičnim i kompleksnim proizvodima; SomaScopeTM koji meri ukupan broj somatskih ćelija u sirovom mleku; CombiScope precizni analizator koji meri i hemijski sastav  kao i ukupan broj somatskih ćelija u sirovom mleku.

http://www.deltainstruments.com/