Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
CECIL pošalji prijatelju štampa stranice

Cecil Instruments je engleska kompanija smeštena u Cambridge-u, svetskom univerzitetskom i naučnom centru. Od svog osnivanja Cecil se nalazi u samom svetskom vrhu proizvođača spektrofotometara UV i VIS oblasti kao i HPLC detektora. Ova kompanija se na svetsko tržište probila 1968. godine u trenutku kada je patentirala prvi kolorimetar CE 404 sa auto-semplerom. Nakon toga, Cecil je počeo sa proizvodnjom prve serije UV i VIS spektrofotometara koja se sastojala  od sedam  različitih modela sa širokim spektrom dodatnog pribora. Od 1969. do 1971. godine Cecil Instruments proizveo je prvi komercijalni detektor sa promenljivim  talasnim  dužinama   za HPLC. Nakon toga, 1974. godine dobija zvanični industrijski sertifikat i dozvolu za razvoj instrumenata u ovoj oblasti.

Iz asortimana Cecil Instruments izdvajamo spektrofotometre serije Aurius i Diet Quest. Za zahtevnije kupce nudimo spektrofotometre serije Aurius plus sa optičkom trakom širine od 4 nm i izvanrednom stabilnošću, tačnošću i preciznošću. Veoma su laki za upotrebu i idealni za primenu u opštim i kontrolnim laboratorijama. Obe verzije spektro­fotometara UV i VIS poseduju sve validacione protokole.

Spektrofotometri serije Diet Quest namenjeni su za analizu hrane i pića. Oni imaju sve funkcije visokokvalitetnih spektrofotome­tara i shodno tome imaju široku primenu u istraživačkim laboratorijama. Neki od testova koji se mogu raditi uz pomoć Diet Quest spektrofotometara su: boja vina, L i D mlečna kiselina u mleku, glicerol u sokovima, boja šećera, limunska kiselina u sirevima, razne analize piva, itd. Jedna od glavnih karakteristika je mogućnost programiranja sopstvenih analiza od strane korisnika.

Osim ovih spektrofotometara u ponudi Cecil Instruments su i Aquarius double beam spektrofotometri, Bio Quest i Bio Aquarius spektrofotometri namenjeni za analize u molekularnoj biologiji i biotehnologiji, Aqua Quest namenjen za kompletnu analizu vode, Gene Quest za analizu DNA i RNA, Wave Quest ultra-brzi UV i VIS detektor HPLC modularni sistemi. Osim na našim prostorima proi­zvodi Cee Instruments se izvoze u preko 150 zemalja sveta. SUPERLAB već godinama svoje korisnike snabdeva Cecil Instru­ments proizvodima a kupcima obezbeđuje kvalitetanu obuku za rad, servis i podršku u gara­ntnom i u poslegarantnom periodu.

 

 http://www.cecilinstruments.com/