Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
CHARM SCIENCES pošalji prijatelju štampa stranice

Sedište kompanije Charm Sciences je u Lawrence-u (SAD), živopisnom mestu u neposrednoj blizini Bostona. Kompaniju je, 70-tih godina prošlog veka, osnovao gospodin Stenli Čarm, tada profesor na Univerzitetu u Bostonu, koji je uspeo da na najbolji način upotrebi znanja za usavršavanje tehnologije testiranja hrane na prisustvo različitih rezidua.

Danas, Charm Sciences predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost testova za kontrolu bezbednosti hrane na globalnom nivou sa usta­no­­vlje­nom distribucijom u preko 60 zemalja širom sveta.

Najbolju prepo­­ruku predstavlja činjenica da najveće svetske kompanije za pro­izvodnju hrane kao što je npr. Danone, koristi samo Charm testove tj. predstavljaju kompanijski standard. Proizvodi Charm Sciences namenjeni su za testiranje rezidua antibiotika i sulfonamida, mikotoksina, alkalne fosfataze u mleku, alergena u hrani i opšteg higijenskog monitoringa na bazi prisustva ATP (adenozin tri-fosfata).

Kompaniju veoma uspešno vodi podpredsednica, gospođa Širli Čarm, supruga profesora Stenlija. I u budućnosti, možemo očekivati nove proizvode za testiranje hrane jer Charm Sciences neprestano ulaže u razvoj novih proizvoda.

http://www.charm.com/