Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
BRAND pošalji prijatelju štampa stranice

SUPERLAB, na velika vrata, na tržište  Srbije, vraća renomiranu nemačku kompaniju BRAND. Kompanija BRAND za svoj uspešan rad  dobija priznanja širom sveta. Sa svojim sedištem u  Wertheim-u, Nemačka, već 60 godina se podjednako zasniva na usmerenosti na kupaca, visokoj dostupnosti proizvoda, beskompromisnom kvalitetu i neprestanoj inovaciji, zasnovanoj na sopstvenom istraživanju i razvoju. BRAND je jedna od prvih kompanija u svetu, koja je u ovoj vrsti industrije, dobila DIN EN ISO 9001 sertifikaciju za svoje razvojne, proizvodne i distribucione sisteme.

Treba istaći i to da BRAND poseduje sertifikate DIN EN ISO 14001 i ISO/IEC 17025. Svoju reputaciju BRAND je izgradio na kvalitetu i vrednostima prvoklasne opreme za rukovanje tečnostima, kao što su Dispensette® i Transfer-pette®, zatim na svom čuvenom BLAUBRAND® volumetrijskom staklu i na PLASTIBRAND® potrošnoj plastici, koja se može ponovo  upotrebljavati. BRAND se obavezao na obezbeđivanje opreme dizajnirane za potrebe i ugodnost svojih potrošača, kao i da uz opremu obezbedi najbolji korisnički servis. Kako bi sve ove usluge ponudio po adekvatnoj ceni, BRAND garantuje da su njegovi proizvodi ne samo prvoklasnog kvaliteta, već i visoko upotrebni.

Formula vrednosti BRAND kvaliteta

Istraživanje i razvoj su suština kvaliteta kome se BRAND posvetio i obavezao. Automatizacija procesa, kompjuterski potpomognut menadžment kvaliteta i dizajn, zaokružuju posvećenost naših zaposlenih u obezbeđivanju proizvoda sa najboljim randim učinkom.

Poverenje naših kupaca u BRAND-ove instrumente za rukovanje tečnostima, kao što su  Dispensette® i Transferpette®, a BLAUBRAND® volumetrijski instrumenti su zaslužili vodeću poziciju na tražištu proizvoda za laboratorije. Rešeni smo da, za naše proizvode, obezbedimo najnaprednije tehnologije, uz to nudeći najviši kvalitet i uslugu po optimalnoj ceni.

www.brand.de